La prima vedere, vizitatorii au impresia ca aceasta casuta e doar o cabana de lemn.

Casa din imagine este o locuinta adevarata, in care cineva locuieste permanent. Rebecca Grim, o instructoare de yoga in varsta de 27 de ani si-a construit casuta intr-o padure, pe pamantul unor prieteni.

Cu ajutorul unor elemente de design inteligent si a luminii naturale folosite din plin, casuta lasa impresia ca ar fi mai mare decat este in realitate. Are o suprafata de doar 21 de metri patrati si o intaltime maxima pana la tavan de 5 metri, in zona in care exista dormitorul.

Exteriorul este modest, dar primitor, cu o terasa din lemn ce incojoara doua laturi ale casei.

Intrarea se face prin doua usi inalte, cu geamuri, in spatele calora se afla zona de living, cu ferestre mari si un pervaz supradimensionat, ce tine loc si de canapea si un birou realizat dintr-o sectiune de trunchi de copac, pozitionat laga fereastra cu vedere catre padure.

Langa living, se afla bucataria, dotata cu chiuveta, blat, plita cu doua ochiuri si o multime de spatii de depozitare.
In continuarea bucatariei, se afla o baie rustica, cu o cada metalica, de dimensiuni mici si un dulap pentru haine si alte obiecte casnice.

Dormitorul se afla la etaj si beneficiaza de lumina din plin, gratie ferestrelor ample si a unui luminator.

Rebecca a marturisit ca aceasta casa a costat-o 50.000 de dolari si plateste lunar 300 de dolari chirie pentru terenul ocupat, pentru utilitati si accesul la internet.

Cine are nevoie de case de 200 de metri patrati cand poti avea tot ce ai nevoie in doar 20?

Exteriorul casei are un aspect cald, confortabil iar interiorul pare foarte spatios. In timp ce multe case de dimensiuni apropiate sunt folosite doar in vacante sau in weekend-uri, aceasta poate fi folosita ca locuinta permanenta.

Bucataria e dotata complet, cu chiuveta, frigider, cuptor cu microune, un blat si dulapuri pentru depozitarea ingredientelor.

Alaturi, se afla camera de zi, cu o canapea, o masa, televizorul LCD, scara catre mansarda si baia.

Dormitorul se afla la mansarda si este prevazut cu un pat matrimonial.

sursa: magazinuldecase.ro

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.