Problema care apare la sistemul clasic de încălzire în pardoseală este că ar înălța podeaua cu minimum 7 centimetri, ușile ar trebui tăiate, iar la etajul unei case mai vechi, cel mai probabil nu ar rezista podeaua. Până la urmă au găsit o soluție de încălzire în pardoseală care evită toate aceste probleme. Până la urmă au găsit o soluție de încălzire în pardoseală care evită toate aceste probleme și l-au montat singuri, fără ajutorul vreunui specialist. Mihai Maerean, de la Bjørn Heizung, a livrat familiei Gugu – Macarie plăcile de încălzire în pardoseală, conductele pentru agentul termic și elementele de cuplare.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.