Germanii din marile orașe protestează, sâmbătă 6 Aprilie 2019, împotriva a ceea ce consideră drept influența incorectă a proprietarilor mari pe piața imobiliară care a dus la  creșterea agresivă a chiriilor, scrie RT.  

Marș de proporții în Germania. Zeci de mii de oameni ies în stradă pentru a protesta față de „nebunia chiriilor”, cerând exproprierea marilor proprietari

Ei doresc ca marii jucători de pe piață să fie subcotați și să fie expropriați.

În ultimii ani, germani din marile orașe s-au confruntat cu creșterea și de două ori a  chiriilor. Mulți dintre ei nu au putut ține pasul cu aceste creșteri ale costurilor chiriilor și au fost nevoiți să se mute, în timp ce alții au trebuit să plece în momentul în care proprietarii au hotărât să-i dea afară și să construiască proprietăți noi, mult mai scumpe, care să le aducă mai multe profituri.

Pentru mulți germani, există și un aspect politic al problemei. Unele dintre locuințele sociale care ar fi putut ajunge la cetățenii care se străduiesc să plătească o chirie mai mare au fost acordate miilor de refugiați, pe care guvernul i-a acceptat. Potrivit ZDF, aproape 200.000 de refugiați locuiau la Berlin în 2016, punând o presiune suplimentară pe piața imobiliară.

Potrivit unui studiu recent realizat de firma de consultanță imobiliară CBRE Berlin și banca germană Berlin Hyp AG, prețul mediu al unei chirii în Berlin a trecut de 10 euro pe metru pătrat pe lună.

Frustrarea oamenilor afectați de boom-ul prețului locuințelor a declanșat această mișcare de protest față de ceea ce ei numesc „Mietwahnsinn” („nebunia închirierilor)”. 

Este de așteptat ca aproximativ 25.000 de activiști să iasă sâmbătă în stradă la Berlin, evenimente mai mici fiind programate în orașe precum München, Köln și Frankfurt.

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți nevoie de ferestre și uși?

ferestre și ușiÎncercați să ne cereți o ofertă și nouă și veți primi comisioane. Discounturile pot fi de la 20% pînă la 60%. De ce? Deoarece ne putem permite avand o oferta completa și fiind importatori direcți de profile!

La unele comenzi de ferestre și uși, oferim gratuit plasele de insecte.

Facem contracte de întreținere / mentenanță. Intrați acum în parteneriate ce vă pot aduce câștiguri mari.