Germanii din marile orașe protestează, sâmbătă 6 Aprilie 2019, împotriva a ceea ce consideră drept influența incorectă a proprietarilor mari pe piața imobiliară care a dus la  creșterea agresivă a chiriilor, scrie RT.  

Marș de proporții în Germania. Zeci de mii de oameni ies în stradă pentru a protesta față de „nebunia chiriilor”, cerând exproprierea marilor proprietari

Ei doresc ca marii jucători de pe piață să fie subcotați și să fie expropriați.

În ultimii ani, germani din marile orașe s-au confruntat cu creșterea și de două ori a  chiriilor. Mulți dintre ei nu au putut ține pasul cu aceste creșteri ale costurilor chiriilor și au fost nevoiți să se mute, în timp ce alții au trebuit să plece în momentul în care proprietarii au hotărât să-i dea afară și să construiască proprietăți noi, mult mai scumpe, care să le aducă mai multe profituri.

Pentru mulți germani, există și un aspect politic al problemei. Unele dintre locuințele sociale care ar fi putut ajunge la cetățenii care se străduiesc să plătească o chirie mai mare au fost acordate miilor de refugiați, pe care guvernul i-a acceptat. Potrivit ZDF, aproape 200.000 de refugiați locuiau la Berlin în 2016, punând o presiune suplimentară pe piața imobiliară.

Potrivit unui studiu recent realizat de firma de consultanță imobiliară CBRE Berlin și banca germană Berlin Hyp AG, prețul mediu al unei chirii în Berlin a trecut de 10 euro pe metru pătrat pe lună.

Frustrarea oamenilor afectați de boom-ul prețului locuințelor a declanșat această mișcare de protest față de ceea ce ei numesc „Mietwahnsinn” („nebunia închirierilor)”. 

Este de așteptat ca aproximativ 25.000 de activiști să iasă sâmbătă în stradă la Berlin, evenimente mai mici fiind programate în orașe precum München, Köln și Frankfurt.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?


Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.