Profesorul Ion Anghel, cu prilejul unei conferinte de dreptul constructiilor, organizate de Societatea Romana de Dreptul Constructiilor (RCSL) in 30 septembrie 2016, a realizat o scurta prezentare comparative a situatiei de pe piata constructiilor in perioada 2008-2015, concluzionand ca, la finele anului trecut, numarul total al lucratorilor activi in sector reducandu-se de la aproape 565.000 de persoane in 2008 la 332.514 de lucratori, la finele anului trecut.

Scaderea de aproape 72% a numarului de muncitori activi in sectorul constructiilor este explicata, pe de o parte, de contractia pietei cu mai mult de 55% (de la 15,3 miliarde euro in 2008 la 9,84 miliarde euro in 2015, conform datelor Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii, ARACO).

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?


Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.