Profesorul Ion Anghel, cu prilejul unei conferinte de dreptul constructiilor, organizate de Societatea Romana de Dreptul Constructiilor (RCSL) in 30 septembrie 2016, a realizat o scurta prezentare comparative a situatiei de pe piata constructiilor in perioada 2008-2015, concluzionand ca, la finele anului trecut, numarul total al lucratorilor activi in sector reducandu-se de la aproape 565.000 de persoane in 2008 la 332.514 de lucratori, la finele anului trecut.

Scaderea de aproape 72% a numarului de muncitori activi in sectorul constructiilor este explicata, pe de o parte, de contractia pietei cu mai mult de 55% (de la 15,3 miliarde euro in 2008 la 9,84 miliarde euro in 2015, conform datelor Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii, ARACO).

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?


Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.