Un prieten de al meu a inventat cum să amenajeze curtea casei. Este un bărbat simplu căruia îi plăcea să lucreze în mica sa grădină. Într-o zi am trecut pe lângă casa sa și am observat că aranja niște stâlpi de lemn. Credeam că face curățenie în curte și garaj.

Peste 2 ore am auzit sunete de lovituri și am observat că a bătut în pământ acei stâlpi. Iată rezultatul muncii sale. Încă sunt în nedumerire ce va fi.

Cum să amenajați curtea

Lucrul este în toi. Bărbatul punea scândurile una lângă alta repede și profesionist. Nu am avut răbdare și l-am întrebat ce va fi în final. Ce este acest perete din lemn? Probabil vrea să se îngrădească de vecini.

Răspunsul vecinului, însă, m-a uimit. Recent el a citit o carte care i-a schimbat viziunile asupra vieții. Mi-a spus că mereu a trăit doar pentru sine și nu este îndeajuns de fericit.

Acum a hotărât să construiască o terasă pentru a chema oaspeți și pentru a se odihni confortabil. Iată cât este de frumoasă!

Seara vecinul ne-a chemat cu bucurie la el în ospeție. Atunci l-am întrebat ce carte a citit. Nu îl recunoșteam cât de mult s-a schimbat dintr-un om trist și îngândurat, în unul vesel și primitor.

Am discutat foarte multe în acea seară! Desigur am discutat și despre amenajarea curții. El mi-a mărturisit că a văzut întâmplător câteva fotografii pe internet. Iată care sunt aceste fotografii care pot să vă inspire și pe dvs..

Vecinul își dorește anume un astfel de butoi. El regretă că era închis în sine și a pierdut anii prețioși. Câțiva ani în urmă s-a despărțit de soție și de atunci el a devenit foarte introvertit.

Își dorește să întâlnească o femeie iubitoare, deși nu este tânăr. Nu contează însă vârsta, ci capacitatea persoanei de a învăța lucruri noi.

Ce vă dă puteri? Pe Anton l-a inspirat simplu bătrânel care strângea cu penseta resturile de țigară de la stațiile de transport public. El strângea resturile într-o pungă și părea destul de straniu. Era la fel ca o pasăre care ciugulește fărâmiturile și pământul rămâne curat curat.

Vecinul a recunoscut că în acest moment îi venea să plângă. El și-a pierdut anii în zadar și nu a apreciat lucrurile bune făcute de alții. Cel mai trist este că el nu a făcut nici un bine, dar el are aproape 40 de ani… Nu trebuie să pierdem timpul în zadar și să încercăm să facem bine celor din jur. Iată ce își dorea el într-adevăr.

Anton a sunat prietenii cu care nu s-a văzut demult timp, a plâns toată seara. El își dorea foarte mult să se întoarcă cu 15 ani în urmă! Însă nu există mașina timpului.

Vecinul mi-a dăruit mai mult decât o simplă seară. Vroiam să schimb ceva în viața mea. Cât de des noi suntem indiferenți cu noi înșine și față de viața pe care o trăim. În schimb noi putem crea o nouă realitate, plină de sens și frumusețe și oameni minunați.

Sursa: fasingur.info

sursa: magazinuldecase.ro

CONTACTAŢI-NE ACUM!

Vă stăm în orice moment la dispoziţie în mod gratuit pentru a vă sfătui referitor la etansarea strapungerilor. Va sfatuim si referitor la produsele ce se recomandă şi la aplicarea lor. Daca este nevoie ne deplasăm şi la sediul dvs., mergem la şantierul dvs. (uneori aceasta deplasare costa). Discutăm cu proiectanţii dvs. sau cu constructorul dvs. Stabilim de comun acord modul şi facilităţile de plată. Pentru asta doar sunaţi-ne la telefonul 0785 506 512.

Puteti sa ne trimiteţi si un mesaj prin completarea formularului de cerere de ofertă. Vă răspundem imediat (în cel mai scurt timp posibil) şi veţi fi foarte mulţumit/ă!

Proiectul Răsuceni

Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatarii
HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.